×
Vyhľadávanie v blogoch

Vianoce sa rýchlo blížia, nenechávajte objednávku darčekov na poslednú chvíľu.

Hľadáte netradičný darček pre svojich najbližších, obchodných partnerov, či kolegyne v práci? Pozrite sa na naše vianočné balíčky. Naša ponuka je rozsiahla a nájdete u nás iba kvalitné produkty od preverených dodávateľov. Radi Vám pripravíme akýkoľvek darčekový balíček podľa vášho želania alebo si môžete vybrať z tých, už nami pripravených.

Z našich balíčkov vyberiete darčeky nielen pre milovníkov kvetov, ale aj zeleniny (aj v BIO kvalite), pre pestovateľov exotických rastlín, paliem, bonsajov, mäsožraviekparadajokalebochilli papričiek, radosť urobíte kaktusáromajcitrusárom.

Pre milovníkov dobrého jedla bude vhodné darčekové balenie semien pre bylinkárov – našich top desiatich najpredávanejších bylín, ktoré nájdu využitie nielen v kuchyni, ale aj v domácej lekárni. V balíčku je bazalka, ligurček, majorán, rasca, pamajorán, koriander, tymián, šalvia, fenikel a aníz. Môžete pripojiť aj balík najobľúbenejších semien šalátov, ktoré je možné začať pestovať skoro na jar, alebo balíček vybraných druhov bazaliek či balíček semien ázijskej zeleniny. Všetky s dajú pestovať aj na parapete v kvetináči. Môžete pridať napríklad semená exotických rastlín, ako je napr. papája, granátovník, pepino, narančila, kiwi alebo kaki, ktoré spoľahlivo plodia aj v byte či na terase.

Ak hľadáte niečo špeciálne, mohol by vás zaujať napr. balíček plný mäsožraviek, paliem, kaktusov alebo citrusov či vodných ruží.

Naše vianočné darčekové balíčky budú zaiste krásnym a prekvapivým darčekom pre vašich blízkych na Vianoce. Ponuka je pestrá, vyberie si určite každý. S objednávkou neváhajte a objednajte včas!

Súvisiace články

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa