×
Vyhľadávanie v blogoch

Neviete, čo darovať pod stromček? Skúste to s našimi darčekovými balíčkami semien

Originálny vianočný darček pre všetkých záhradníkov, záhradníčky a ostatných milovníkov záhrad nájdete v našom e-shope. Naše balíčky majú štýl a určite nimi potešíte svojich blízkych. Po novom totiž obsahujú:

- kvalitný sáčok, ktorý  je možné ďalej použiť (napríklad na sušené bylinky)

- kartónovú visačku pre napísanie venovania

- menovky pre označenie výsadby v počte balíčkov semien,

- nálepky pre každý druh semien z balíčka, ktoré sú vhodné na menovky

- u väčšiny balíčkov špeciálne hnojivo.

Nenechávajte výber na poslednú chvíľu a už teraz z pohodlia domova objednajte niektorý z našich pripravených balíčkov semien a príslušenstva pre úspešné pestovanie, alebo si vyberte vlastné z našej širokej ponuky a my vám všetko darčekovo zabalíme.

Svoj darček si nájde začínajúci aj skúsený záhradkár 

Hľadáte rastliny, ktoré Vám prepáčia občasné zanedbanie a malú starostlivosť, ale aj napriek tomu vás môžu prekvapiť svojimi kvetmi? Kúpte darčekový balíček semien kaktusov, zvláštnosťou sú tiež semená mäsožraviek.

Milovníkov byliniek a domáceho liečiteľstva potešíme výberom darčekového balenia semien pre bylinkárov – top desať najpredávanejších bylín, ktoré využijú ako v kuchyni, tak aj v domácej lekárni. Balíček obsahuje rozmarín lekársky, tymián, fenikel koreninový, majoránku záhradnú, aníz, koriander siaty, šalviu lekársku, rascu, pamajorán obyčajný, ligurček.

Pestovatelia zeleniny a šalátov si u nás tiež prídu na svoje. Môžete si vziať balíček najobľúbenejších semien šalátov, ktoré je možné začať pestovať už veľmi skoro na jar, alebo balíček vybraných druhov bazaliek. Veľmi spoľahlivo klíči ázijská zelenina (balíček semien ázijskej zeleniny), na úrodu ktorej nemusíme dlho čakať a môžeme ju pestovať aj na parapete v kvetináči. Môžete vyberať z balíčkov s chilli papričkami (balíček 'okořeňte si Váš vztah'), cez jarné zeleniny až po napr. semená bio zeleniny.

Pre obdivovateľov bonsajov odporúčame balíček semien koniferov a listnáčov vhodných na tvarovanie bonsajov (ako napr. tis japonský, dulovec, borovica japonská a pokrútená, fikus Benjamín). Môžete pridať napríklad misku alebo nožnice na bonsaje či vhodný substrát.

Pre rozkvitnuté okná, balkóny i terasy a záhrady zakúpte balíček semien letničiek (balík obsahuje muškát Primo, aksametnicu nízku Gold, astru čínsku – Princezná zmes farieb, černuchu damašskú ružovú, hlaváčik, hrachor vonný kráľovský biely, letničky zmes Japonská záhrada, letničky zmes Visuté záhrady, cínia Liliput, slezovka trojzárezová).

Vhodný je aj balíček muškátov pre rozkvitnuté okná, ktorý okrem semien obsahuje i hnojivo.

Na svoje si prídu aj pestovatelia exotiky. Potešiť by ich mohol napr. balíček exotických rastlín, paliem, alebo napríklad balíček pre citrusárov či milovníkov vodných ruží.

Ponuka je pestrá a každý si určite vyberie a ak nie, zabalíme Vám semená podľa vlastného želania. Stačí len vybrať vhodné druhy. Tak neváhajte, prípadne si zavolajte o informácie a objednajte včas! Aby ste si užili vianočnú pohodu.

Súvisiace články

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa