×

Kategórie

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Miroslava S.
20.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super zabalené, priložený darček veľmi potešil! Už teraz sa teším na ďalší nákup!
Avatar Nevena N.
17.03.2024
4.504.504.504.504.50
Výhody:
Sortiment, dostupnost produktov
Avatar Tamara K.
16.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Seriozny obchod
Avatar Veronika H.
15.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Semienka prišli zabalené v pekných baleniach s praktickými informáciami a QR kódom, ktorý možno naskenovať pre viac informácií. K objednávke mi prišli semienka mäty ako darček, čo ma milo prekvapilo a potešilo.
×

Uhorka biela - Cucumis sativus - semienka uhorky - 5 ks

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.semenaonline.sk/127-uhorky

Uhorka biela je netradičná raná uhorka, vhodná pre poľné pestovanie.

Rastlina je veľmi odolná a rezistentná voči chorobám.
Rastlina sa vyznačuje vysokým výnosom plodov, ktoré môžu dosahovať dĺžku až 20 cm. Zrelé majú bielu až sivobielu farbu šupky, dužina je bledá so sladkou chuťou.

Odroda patrí medzi veľmi obľúbené, lebo zrením nehorkne a je chutnejšia než zelené odrody. Uhorka je vhodná na priamu konzumáciu i na nakladanie.

Doba zrenia je okolo 70 dní.

Čítaj viacShow less
1,34 € s DPH
Nemáme na sklade
Upozorni ma, keď bude dostupné
Odkaz:
1000212Z
Obľúbené
Popis

Semienka vysejte od polovice apríla do polovice mája. Je možné si ich predpestovať 3 - 4 týždne pred výsadbou. Od marca možno uhorky pestovať v skleníku. Semená vysievame do téglikov s výživným substrátom alebo do jiffy do hĺbky 1 - 1,5 cm. Klíčenie trvá približne 2 - 3 týždne pri teplote okolo 22°C, ale doba môže byť v závislosti od podmienok i dlhšia.

Von uhorky presádzame v druhej polovici mája. Pri priamych výsevoch v polovici mája sadíme 2 - 3 semená do jamky a prikryjeme textíliou.

Spon: 30 x 90 cm, pri šalátových uhorkách odporúčame  50 x 90 cm. Stanovisko volíme slnečné alebo polotieň s ľahkou, humóznou a dostatočne výživnou pôdou. Dbáme na pravidelnú zálievku.

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1000212Z

Parametre

Výsev
Apríl
Máj
Stanovište
Polotieň
Slnečné
Farba plodu
Biela
Pestovanie
V exteriéri
Druh uhoriek
Netradičné
Odroda
Nehybridné
Mrazuvzdornosť
Nie
Mohli byste ešte potrebovať
5,58 € s DPH

Hnojivo Agro na uhorky je novinkou na trhu. Ide o vyvážené organo-minerálne viaczložkové hnojivo značky Agro vyznačujúce sa svojím nielen rýchlym, ale tiež dlhodobým pôsobením na hnojené rastliny. Minerálna zložka zaistí bujný rast rastlín a bohatú násadu plodov. Podporí zdravý rast a typickú chuť. Prírodná zložka pôsobí okamžite a dlhodobo (až 60 dní). Organická forma dusíka zabraňuje nežiadúcemu prehnojeniu. Reguluje vodný režim rastlín.

5,44 € s DPH

BoPon - hnojivo pre paradajky a uhorky - 1 kg

  • viacdruhové minerálne hnojivo na zeleninu, predovšetkým paradajky a uhorky
  • vhodné na plodiny pestované vonku a v skleníku
  • poskytuje výživu rastlinám v štádiu sadeníc aj v období plodenia
  • zloženie prísad a správne dávkovanie draslíka podporuje tvorbu plodov a zaručuje bohatú úrodu
  • 1 kg hnojiva vystačí na 40 m2
10,63 € s DPH

Substral Careo Ultra - 750 ml - postrek proti škodcom

  • kontaktný, ale aj systémový insekticíd. To znamená, že účinná látka je vstrebávaná listami rastlín a rozvedená po celej rastline. Je obsiahnutá dokonca aj v nových prírastkoch.
  • prípravok likviduje savých a žravých škodcov ako sú vošky, molice, strapky, roztočce, nosáčiky, piliarky rovnako ako chrobáky, húsenice a iné. Olej obsiahnutý v prípravku ničí larvy a vajíčka škodcov. 
11,94 € s DPH

Drevovlna - 100 % prírodný produkt

Drevovlna je vyrobená z prírodného borovicového dreva bez pridania akejkoľvek chémie. Je vhodná na podloženie pod jahody, uhorky, cukety či tekvice, ako ochrana proti plesni a hnilobám, ktoré vznikajú kvôli priamemu kontaktu plodu s pôdou. Prostredníctvom tejto vlny môžu plody po daždi rýchlejšie uschnúť.

Drevovlnu môžeme využívať aj ako vrstvu pre skladované ovocie, vlna zabraňuje otláčaniu či inému mechanickému poškodeniu plodu. Pôda je zároveň chránená pred rýchlym vysychaním, zlepšuje sa tak jej úrodnosť, ktorá následne prospieva k zdravému rastu rastlín a plodov. 

Doba použiteľnosti: bez obmedzenia - skladovať v suchu a mimo dosahu detí

7,72 € s DPH

Ferrramol je prípravok vhodný proti slimákom. Jedná sa o návnadu vo forme granúl proti všetkým druhom slimákov na Vašich záhradách.

Obsahuje účinnú látku - zlúčeninu železa a fosforu. A hlavne neškodí ježkom ani ďalším domácim zvieratám. Je odolný proti dažďu. Je mimoriadne účinný proti týmto druhom: Slizovec záhradný, slimák najväčší, slimák poľný, Slizovec španielsky

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa