
Cibuľa sadzačka Birnformige - Allium cepa -...

Štvorlístok pre šťastie - Kyslička ružová -...

Frézia ružová plnokvetá - Freesia - predaj...

Stimulátor pre zakoreňovanie - Zdravá záhrada -...

S touto známou bylinkou sa každý určite stretol už v útlom detstve. Žihľava má typické pŕhlivé chlpy (trichómy), ktoré pri kontakte s kožou podráždia kožu a spôsobujú nepríjemné svrbenie či bolesť. Ide o liečivú rastlinu, ktorú je možné využiť aj v kuchyni. Pomáha napríklad na znižovanie krvného tlaku, pri ochorení kĺbov či krvácaní ďasien.
V kuchyni sa najčastejšie používa podobne ako špenát, najvhodnejšie sú lístky zbierané skoro na jar.
Overené našimi zákazníkmi
Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.
Vladimír P. 13.04.2025
Kristián C. 07.04.2025
Marcela Š. 22.03.2025
Najprv sa zaregistrujte, prosím.
Prihlásiť sa
Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.
Prihlásiť sa