×
Vyhľadávanie v blogoch

Potešte semienkami ako darček na Valentína

Každoročne je 14. február sviatkom všetkých zamilovaných. Tento, pôvodom americký sviatok, sa stáva obľúbeným aj u nás. Čím ale obdarovať našich milých? Ak máte doma záhradkárov, milovníkov kvetín a pestovania, možno to nebude ťažký oriešok. Nebojte sa, semienka sa hodia aj ako darček pre mužov… Môžete vybrať aj darčekový poukaz a na stránkach Semenaonline.sk si už vaši blízki kúpia svoj darček sami.

Kvety vhodné na Valentína alebo láskyplná reč kvetov

Kvetina poteší, rozosmeje a ozdobí vašu domácnosť. Kvety nemusia byť len rezané, vašu milú môžete obdarovať aj semienkami. Akými poviete „Milujem ťa“?

  • Afrikán – význam nehynúcej lásky

  • Tulipán – pravá a silná láska

  • Hyacint – milujem ťa

  • Ľalia – znak lásky a čistoty

  • Alchemilka – prejav láskyplnej útechy

  • Šťaveľ – symbol šťastia – štvorlístok

Chilli papričky alebo Darček pre mužov

Oranžové chilli habanero patrí medzi jedny z najštipľavejších papričiek vôbec. Obdarujte vašich mužov semienkami tohto štipľavého chilli. Plody sa dajú sušiť, môžete nimi ochucovať pokrmy po celý rok. Získate rovno päť balení semienok chilli, ak si kúpite náš darčekový balíček. Navyše obsahuje hnojivo, menovky a darčekové vrecko. Prianie k Valentínovi môže mať aj šteklivý podtext. Ozvláštni ho čaj z kotvičníka, bylinky stvorenej pre mužov. Zlepšuje totiž kondíciu, zvyšuje výdrž a pomáha k správnej funkcii reprodučných orgánov. Nemusíte kupovať rovno čaj, vaše drahé polovičky si môžu kotvičník vypestovať aj zo semienok.

Bylinková záhrada pre vašu milú

Niektoré darčeky potešia viackrát. Semienka sú toho jasným príkladom. Vlastnoručne vypestované bylinky, ako sú dobromyseľ, bazalka alebo šalvia ochutia letné šaláty a polievky. Pre potešenie môžete darovať semienka letničiek, budú kitnúť od mája do októbra a dajú sa rezať do vázy. Po celé leto tak vašej žene budú robiť radosť slnečnice, cínie alebo astry.

Osláviť svätého Valentína v ríši semienok je výborný nápad. Záhrada je totiž láska!

Súvisiace články

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa