×

Kategórie

BIO Zázvor kandizovaný - BIO kvalita - 100 g

×

BIO kandizovaný zázvor má pozitívne účinky na ľudský organizmus.

Zázvor podporí celkovú vitalitu a obranyschopnosť, pomáha metabolizovať sacharidy a predtým sa používal proti nevoľnosti a zvracaniu.

Konzumácia zázvoru má tiež priaznivé účinky proti únave a navyše aj zahreje organizmus.

Produkt je pripravený z čerstvého mladého koreňa zázvoru a prírodného trstinového cukru.

Možno ho konzumovať samostatne alebo ho pridať do dezertov.

Skvelá je kombinácia s čokoládou.

Tento čisto prírodný produkt v BIO kvalite je vhodný aj pre vegetariánov a vegánov.

BIO produkty pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva, ktoré spĺňa normy EÚ.

Čítaj viacShow less
3,58 €
Na sklade
Odkaz:
4000559
Obľúbené
Popis

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1487kJ/355kcal; tuky 0,24 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,08 g; sacharidy 87,39 g z toho cukry 82,13; vláknina 1,53 g; bielkoviny 0,11 g; soľ 0,06 g.

Zloženie: zázvor lekársky (Zingiber offi cinale) (50,05%), trstinový cukor (49,95%).

Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach nám nedovoľuje informovať vás o účinkoch tejto byliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si, prosím, vyhľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete.

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
4000559

Parametre

Výrobca
Zdravý deň
BIO kvalita
Áno
Mohli byste ešte potrebovať
8 iných produktov v tej istej kategórii:
Súvisiace články

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Výhody:
Rýchle vybavenie objednávky Darček k nákupu - semienka valeriany Prehľadný eshop Rozmanitá ponuka
Pečať overené zákazníkmi

Zuzana R. 05.02.2025

5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchlosť, všetko O.K. ešte aj pribalený darček
Pečať overené zákazníkmi

Richard K. 27.01.2025

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Jednoduché, rychle
Pečať overené zákazníkmi

Peter M. 27.01.2025

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa