×
Vyhľadávanie v blogoch

Hľadať "pestovanie zeleniny"

Levandule využijete v kuchyni i v domácej lekárni

Vôňa levandule je nepostrádateľná v aromaterapii, má ukľudňujúci efekt pri depresiách, nervozite a nespavosti.

Čo znamená biely povlak na substráte izbových rastlín?

Zaznamenali ste biely povlak na substráte? Môže ísť o pleseň!

Rastliny na suché stanovište

Krásne rozkvitnutá záhrada aj na suchých miestach. Ako na ňu?

Zelené hnojenie a jeho výhody

Aké sú výhody zeleného hnojenia?

Je čas na výsadbu jarných cibuľovín

Jesenné cibuľoviny by vám už mali začínať kvitnúť, práve nastal čas na výsadbu jarných.

Harmanček - pestovanie a využitie

Nádherná rastlina, ktorá má navyše veľa zdraviu prospešných účinkov.

Mučenky a ich pestovanie – aby kvitli aj plodili

Máte problém s mučenkami? Nechcú kvitnúť? Prečítajte si naše rady.

Vyskúšajte ázijské šaláty

Máte už dosť klasického šalátu? Skúste niečo nové – šaláty ázijské.

Chuť jahôd a banánu sa snúbi v anone

V liečiteľstve sa listy a semená používali proti parazitom či vysokému krvnému tlaku.

Karfiol – pestovanie a využitie

Karfiol má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Ako na jeho úsešné pestovanie?

Kaleráb - pestovanie a využitie

Kaleráb je obľúbená a zdravá zelenina a je možné ju žať skoro celú sezónu. Ktoré odrody vyskúšate?

Nastal čas na výsev paprík a paradajok

Ako si doma vysiať a vypestovať vlastné sadenice paprík a paradajok?

Záhradkárov kalendár: február

Február je taká malá jar a s prvými kvietkami prichádza aj viac práce. Na čo nezabudnúť?

Obľúbená prísada do varenia - bobkový list

Bobkový list je obľúbená prísada do varenia.

Kotvičník - ako na pestovanie

Kotvičník zemný je jednoročná bylina, ktorá patrí do nie príliš známej čeľade kabicovitých.

Pestovanie byliniek - aníz

Aníz je významná liečebná bylinka. Pestovanie je skutočne nenáročné.

Nie je žihľava ako žihľava

Okrasné žihľavy sú veľmi obľúbené letničky, ktoré pokojne môžete pestovať po celý rok v byte v kvetináči.

Chutná žerucha za pár dní

Žerucha záhradná je veľmi obľúbenou bylinkou. Obsahuje totiž mnoho zdravých látok, vrátane významného podielu vitamínu C.

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa